U moru aplikacija koje možete pronaći u Android Play prodavnici, mi smo izdvojili 5 koje su nam najzanimljivije, pročitajte i zašto.

  1. Viber je jedna od najboljih aplikacija za telefon koja vam omogućava da besplatno razgovarate sa vašim prijateljima/porodicom, ili, pak, razmenjujete tekstualne poruke sa najrazličitijim emoticonima, stickerima. Viber jeste aplikacija slična Whatsapp-u, ali, za razliku od Whatsapp-a, Viber podržava i opciju glasovnog i video poziva.

 

  1. Instagram, aplikacija za sve one koji vole da se fotografišu. Odaberite neke od mnogobrojnih efekata kako biste udahnuli život u vaše fotografije, a zatim ih podelite sa svojim prijateljima na ovoj mreži koja broji više od 200 miliona korisnika. Postoji i mogućnost da vaš Instagram profil povežete sa Fejsbukom i Tviterom, tako da ograničenja nema – podelite sa svima vaše trenutke radosti!

 

 

  1. Pocket – U žurbi ste i ne možete da pročitate neki tekst ili pogledate fotografije, a mislite da ćete zaboraviti gde ste ih pronašli? Nemojte da brinete, aplikacija Pocket vam omogućava da sve to sačuvate i organizujete onako kako vam odgovara, da biste kasnije pogledali.

Foto: www.eacdirectory.co.ke

 

  1. Shazam – Aplikacija koja je spas u onim situacijama kada čujete pesmu u kafiću/diskoteci ali ne možete da se setite njenog naziva! Sve što vam je potrebno je internet konekcija, jedan klik i dobijate sve informacije o pesmi, izvođaču, kao i Youtube link pesme.

shazam-600x450

 

  1. TuneIn je aplikacija koja vam omogućava da na jednom mestu pronađete preko 100.000 radio stanica iz celog sveta, kao i intervjue sa poznatim ličnostima. Uživajte u različitim muzičkim stilovima na vašem Android telefonu ili tabletu!

IMG_0859

 

Ivan Mitić 

0