Studentska organizacija AIESEC kroz program Global Talent nudi studentima i diplomcima priliku za plaćenu praksu u kompaniji Tata Consultancy Servicesu Budimpešti.

Posao koji će praktikant obavljati na praksi podrazumeva ažuriranje informacija vezanih za upravljanje preduzećem, beleženje podataka o odboru (npr. trenutna i prethodna situacija, pozicije, edukacije, plate) iz finansijskih izveštaja ili sa sajtova firme, snimanje podataka poput prihoda, troškova i profita iz finansijskih izveštaja uključujući bilans uspeha i bilans stanja. Trajanje prakse je 52 nedelje,

Tokom trajanja prakse studenti i diplomci će imati priliku i da upoznaju duh i tradiciju Mađarske. Više informacija o kompaniji možete naći OVDE. Mesečna plata iznosi 765$ i pokriva troškove osnovnih potreba.

Pored Mađarske, studenti i diplomci imaju priliku da obavljaju stručnu praksu i u Nemačkoj i Kini. Za više informacija i prijavu za program posetite sajt www.globaltalents.rs.

Program Global Talent vam pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva u inostranstvu, namenjen je svim studentima završnih godina i postdiplomcima, u oblasti marketinga. Marketing prakse nude profesionalno usavršavanje, ali i sticanje novih znanja iz oblasti marketing menadžmenta, kao i unapređenje veština u samoj prodaji. Rad u internacionalnom okruženju kao prilika da se znanja, iskustva i veštine razmene sa drugim kulturama, danas je jedna od ključnih stvari koja izdvaja uspešne mlade ljude.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

0