Studentska organizacija AIESEC kroz program Global Talent nudi studentima i diplomcima priliku za plaćenu praksu u kompaniji “Nordtek Imexco”. 

Praksa se sastoji iz osmišljavanja marketing strategije, istraživanja mogućnosti za sklapanje potencijalnih partnerstva i dizajniranja materijala za celu kompaniju, kao i istraživanje tržišta sa ciljem da se predlože što bolja pakovanja proizvoda i mogućnost širenja tržišta i na teritoriju Srbije.

Kompanija „Nordtek Imexco“ poseduje online platformu za međunarodnu prodaju koja povezuje pakovanje proizvoda sa dobavljačima širom Evrope, a studenti koji budu deo ove kompanije od 6 do 12 meseci koliko traje program, imaće priliku za praksu u online marketingu.

Detalji prakse:

  • Plata: 550$
  • Trajanje prakse: 6 – 12 meseci

Uslovi prijave za praksu:

  • Diplomci iz oblasti Poslovne administracije i Menadžmenta do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika
  • MS Office
  • Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama to možete učiniti na sajtu globaltalents.rs, ili preko sledećeg kontakta: Dimitrije Popović (Vice President Marketing and PR), 064 902 68 30, dimitrije.popovic@aiesec.net.

Global Talent prakse vam pružaju mogućnost da primenite stručna znanja stečena na studijama, pritom stičući relevantno radno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će vas kasnije diferencirati na tržištu rada. Takodje dobijate priliku da usvršite svoje znanje jezika, upoznate rad u internacionalnom okruženju i drugim kulturama.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

0