Studentska organizacija AIESEC 17. novembra u prostorijama Regionalnog centra za obrazovanje oganizuje projekat Youth Speak Forum koji ima za cilj da kod mladih ljudi podigne svest o bitnosti neformalnog obrazovanja i preduzetništva.

Studenti i mladi će imati priliku da rade sa uspešnim liderima današnjice, kao i sa predstavnicima korporativnog, nekorporativnog i javnog sektora kako bi zajedno diskutovali i rešavali globalne probleme i izazove.

Kako bi identifikovali problem koji mladi imaju danas, ogranizacija AIESEC je realizovala Serbia Youth Voice anketu u saradnji sa Coca Cola Hellenic i GFK. Anketa je pokazala da studenti najviše žele da rade na razvoju neformalnog obrazovanja i preduzetništva, pa je tako i sam Youth Speak Forum okrenut ka ovim temama.

Predstavnici Delhaiz-a, Erste Banke, Trigal osiguranja, Adver City-a kao i predavači Lidija Marković Rosati, Marijan Cvetković, Branko Krsmanović na Youth Speak Forumu će organizovati radionice i predavanja na jednistven i kreativan način, tako da cilj bude pronalaženje akcionih koraka za rešavanje problema sa kojima se mladi susreću.

YS Nis1

Prijave su besplatne, zato popunite prijavu na vreme, a ukoliko želite više informacija o samom forumu kliknite na ovaj link!

Učestvovanjem na Youth Speak Forumu imaćete priliku da saznate više o Global Talent programu stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Ovaj program ima za cilj da mladim ljudima da internacionalno lidersko iskustvo kroz rad u kompanijama u struci. Primenom znanja stečenog na fakultetu u internacionalnom okruženju imate priliku da razvijete sebe, a nakon povratka u Srbiju imate veće i relevantnije znanje u potrazi budućeg zaposlenja, ili pokretanju sopstvenog biznisa.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite sajt ili fejsbuk stranicu.

0