Globalni tržišni lider u logistici DHL je ove godine u Srbiji podržao Global Citizen program volonterskih praksi studentske organizacije AIESEC. DHL i AIESEC u Srbiji su partneri od 1992. godine sa ciljem da aktiviraju potencijal i liderstvo kod mladih ljudi i zajedno rade na njihovom usavršavanju. DHL je pored dosadašnje saradnje prepoznao i vrednost volonterskih praksi koje AIESEC organizuje i ovog leta pružio podršku mladima da kroz svoje angažovanje i proaktivnost dožive svoje internacionalno iskustvo.

Ove nedelje u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Valjevu naići ćete na članove AIESEC-a koji vam mogu dati više informacija o volonterskim praksama u inostranstvu. Zastanite i recite svoje ime i prezime i možda se baš kod njih nalazi nešto adresirano na Vaše ime.

Za više informacija pronađite poštara u svom gradu ili posetite naš sajt.

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva, a studenti imaju prilike da rade na projektima iz tri oblasti: Culture, Social Entrepreneurship i Education.

Rusija, Rumunija, Poljska, Turska, Brazil, Indija, Meksiko, Tunis i Egipat neke su od zemalja u kojima možete provesti 6 do 8 nedelja tokom leta 2015. volontirajući i radeći na svom ličnom usavršavanju, a sve što je potrebno da ispunite je da ste student, da imate do 29 godina, da imate nivo engleskog jezika b2 i želju za avanturom i nezaboravnim iskustvom. 

 

0