Aiesec, jedna od najvećih organizacija na svetu koju vode mladi, vrši prijem novih članova. Konkurs je otvoren do kraja maja.

Studenti širom Srbije imaće priliku da se prijave i to u devet  gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici.

“Prosečan član AIESEC-a svakog dana radi na razvoju svojih komunikacionih i prezentacionih sposobnosti kroz timsko iskustvo, unapređuje liderske veštine i uči o drugim kulturama od internacionalaca koji preko ove organizacije dolaze u našu zemlju kako bi radili na društveno-odgovornim projektima. Entuzijastični ljudi koji žele da rade na sebi i prenesu drugima svoje znanje, mreža internacionalnih kontakta i usavršavanje u različitim oblastima, predstavljaju samo neke od prednosti koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti”, ističu članovi Aiesec tima.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka.

Aiesec je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Broji preko 86 000 članova u više od 120 zemalja sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta.

Više informacija o samoj organizaciji i programima koji su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na njihovom sajtu  i  zvaničnoj facebook stranici.

 

Anastasija Pađen

1