Organizacija AIESEC ove jeseni u Nišu planira novi sajam zapošljavanja. Kako je najavljeno, sajam pod nazivom „Career Days“ vraća se na velika vrata i biće održan u Nišu prvi put nakon skoro 10 godina.

„Mladi će na sajmu imati prilike da upoznaju potencijalne poslodavce, informišu se o uslovima rada u kompanijama koje učestvuju na sajmu,  kao i mogućnost da ostave svoj CV u bazi na sajtu Career Days-a i odrade simulaciju razgovora za posao. Tu se priča ne završava, jer će biografije kandidata ostati u bazi i nakon završetka sajma“ poručuju organizatori.

Iz AIESEC-a kažu  da im je cilj da omoguće interakciju između mladih i kompanija, pruže šansu mladim ljudima da nađu posao ili praksu.

„Pozivamo sve mlade i zainteresovane da sa nama menjaju statistiku i prate našu stranicu na instagramu kako bi bili u toku sa novim informacijama o sajmu“ dodaju organizatori.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 115 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

2