AIESEC: Volonterska praksa „Discover Romania beyond Dracula“

Studentska organizacija AIESEC kroz program Global Citizen nudi studentima i diplomcima priliku da kraj leta provedu u Rumuniji na projektu „Discover Romania beyond Dracula“.

Cilj ovog projekta je promovisanje prave slike o Rumuniji na nacionalnom i međunarodnom nivou uz pomoć studenata iz inostranstva koji će putovati po zemlji i upoznavati kulturu kako bi pisali blog i promovisali Rumuniju u vidu dokumentarca. Drugi cilj projekta je da se podigne svest o ulozi mladih u društvu kroz volontiranje i povezivanje. Atmosferu sa projekta i to kako izgleda učestvovati možete pogledati na Youtubu

Realizacija projekta i trajanje prakse: 17. jul – 31. avgust

Uslovi prijave za praksu:
• Status studenta
• B2 nivo znanja engleskog jezika 

Osim oblasti Culture, imate priliku da učestvujete u realizaciji projekata iz oblasti Education i Social Entrepreneurship. Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovom programu praksi posetite zvanični veb sajt AIESEC organizacije gde možete pročitati brojna iskustva mladih ljudi koji su se već oprobali u Global Citizen praksama, ili se prijavite direktno i bićete kontaktirani u roku od 48h.

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

0

Ostavite komentar