Media i reform centar Niš organizuje novi ciklus besplatnog kursa engleskog jezika, koji je namenjen zaposlenima u medijima, kao i budućim novinarima iz Niša i regiona. Rok za prijavljivanje otvoren je do 4. februara.

Kurs je kreiran sa ciljem da pomogne budućim i sadašnjim novinarima da unaprede svoje znanje engleskog jezika, a samim tim budu i konkurentniji u poslu kojim se bave i spremni da odgovore na zahteve modernog novinarstva. Kako navode organizatori, novina u novom ciklusu je rad na stručnim tekstovima i obogaćivanje novinarske terminologije.

Media i reform centar Niš već godinama organizuje programe obuke i profesionalnog usavršavanja zaposlenih u medijima, a pored kursa engleskog jezika jedan od značajnijih projekata je i Multimedijalna škola novinarstva, koja je takođe besplatna.

Škola engleskog jezika realizovaće se u prolećnom semestru, od februara do kraja juna, uz podršku Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa Centrom za učenje stranih jezika Menssana. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 4. februara mejlom na info@mirc.rs. Testiranje prijavljenih kandidata održaće se 4. i 5. februara.

0