Drugu godinu zaredom, mladi ljudi u Nišu imaće priliku da pohađaju besplatnu obuku iz IT sektora, u okviru projekta „Tvoja prva zarada“ koji organizuje Smart grupa. 

Poziv je otvoren za mlade ljude od 15 do 30 godina – srednjoškolce, studente i nezaposlene.  Obuka obuhvata 20 časova predavanja, trajaće dva meseca, a početak je predviđen za drugu polovinu oktobra. Predavač će biti Marko Rinčić, inženjer multimedijalnih tehnologija.

„Kroz organizovanu obuku o radu i sticanju zarade preko interneta, polaznici će steći potrebna znanja i veštine, kako bi po završetku kursa sami bili u mogućnosti da ostvare svoju prvu zaradu preko interneta“ navode organizatori

Kandidati koji budu odabrani da učestvuju na obuci moći će da steknu osnovna znanja iz grafičkog dizajna, upotrebe softvera, kreiranja sadržaja za veb. Pored toga učiće o tome šta su i čemu služe HTML, CSS i kako se kreira početna stranica veb sajta, dodaju organizatori.

Broj mesta je ograničen, obuka je za ukupno 35 kandidata. Predavanja će biti održana u Oficirskom domu. Rok za prijavljivanje je 10. oktobar, najkasnije do 23:59h.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara.  

Kontakt za detaljnije informacije: info@smartgroup.rs 

0