Udruženja studenata tehnike Evrope-BEST Niš će organizovati Job Fair 2014, 3. i 4. marta, u holu Elektronskog fakulteta u Nišu.

Job Fair je sajam zapošljavanja i stručnih praksi koji će se tradicionalno održati šestu godinu zaredom. Osnovni cilj događaja jeste uspostavljanje međusobnog kontakta među studentima i kompanijama.

Studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da na samom sajmu stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti željni uspeha i jake karijere će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično HR odgovornim osobama kompanija koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija (CV-eva). Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Takođe, studentima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su jako tražene u modernom poslovanju a kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu.
Više informacija o sajmu kao i sve novosti o pokroviteljima i partnerima istog možete pronaći na oficijalnom sajtu www.jobfairnis.rs, gde studenti takođe mogu ostavljati svoje CV-eve.

Aleksandar Milenković

0