Novoizabrani Mladi ambasadori realizovaće ideje mladih, podržavati programe i promovisati kulturu i preduzetnički duh među svojim vršnjacima. Konkurs za izbor sedme  generacije Mladih ambasadora u Nišu otvoren je do 15. septembra.

Tokom jednogodišnjeg mandata proći će kroz različite edukativne programe, dobiće priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa, manifestacija, događaja iz oblasti kulture, preduzetništva i inovacija.

„Radićemo na usavršavanju njihovih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih“ poručuju organizatori

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu do 15. septembra, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na linku.  

Podsetimo se kakvi su ciljevi i aktivnosti udruženja Mladi ambasadori, u razgovoru sa Snežanom Andrić, koji je obavljen prethodne godine.

 

 


*Ovaj tekst nastao je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej – 2019“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. Za sadržaj teksta odgovoran je isključivo Kapital magazin i izneti stavovi ne predstavljaju nužno stavove organa koji je sufinansirao projekat.

0