Izvor: mtv.rs


Dodela MTV EMA nagrada se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona. A jednog od kandidata izaberite vi – novitet su WildCard nominacije putem servisa Twitter;  2014 MTV Europe Music Awards održaće se u dvorani „The Hydro“ u Glazgovu, u nedelju 9. novembra…

Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu biće nominovano čak pet izvođača iz regiona! MTV je izabrao četiri izvođača koji su se direktno plasirali u trku za ovu nagradu na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada, dok će petog nominovanog izvođača izabrati publika.

Naime, ove godine uvedena je jedna novina, Wild Card nominacija, koja omogućava publici da svojim glasovima odluči i o još jednom, petom, nominovanom izvođaču koji će se sa četiri izabrana benda boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Četiri nominovana izvođača koja su nominovana za MTV Best Adria Act nagradu su:

 1. Van Gogh 
 2. Vatra  
 3. Punčke  
 4. Gramatik

A za Wild Card nominaciju će se ove godine boriti:

 1. Elemental  
 2. Kandžija  
 3. S.A.R.S. 
 4. Skroz 
 5. Who See

Ovih pet bendova od danas pomoću vaših glasova ulaze u trku za petog nominovanog izvođača u kategoriji Best Adria Act. Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike plasiraće se u sledeći, finalni krug takmičenja za ovu nagradu.

Glasanje za Wild Card fazu traje do nedelje, 14. septembra u 23:59, i odvijaće se isključivo putem Twittera i to korišćenjem heštega #MTVEMA i#NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju da stoje oba heštega: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja. Hashtagovi kojima možete glasati za ponuđene izvođače izgledaju ovako: 

 1. Da nominujete Elemental: #MTVEMA #NominateElemental
 2. Da nominujete Kandžija: #MTVEMA #NominateKandzija
 3. Da nominujete S.A.R.S.: #MTVEMA #NominateSars
 4. Da nominujete Skroz: #MTVEMA #NominateSkroz
 5. Da nominujete Who See: #MTVEMA #NominateWhosee

Sledeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeće 16. septembra i trajaće do 21. oktobra u ponoć i odvijaće se na sajtu MTV EMATada će se za titulu najboljeg izvođača u regionu takmičiti Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodele „2014 MTV Europe Music Awards“ nagrada održaće se u dvorani The Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

0