Program 48. Gitarijade i 18. Moto skupa nastavlja se danas, u petak 01.08. Poznat je raspored nastupa na Rock stage-u, World Stage-u, Bike Stage-a, Free Zone-a i programa Gitarijada Visual.  Na ovom linku možete videti raspored svih stage-eva, a svakako će najzanimljivije biti na Rock Stage-u na Kraljevici gde će večeras nastupiti bendovi u sledećem rasporedu:

20.10 – Mud Factory
21.00 – Prljavo Kazaliste
22.45 – Partibrejkersi

00:20 Demo bendovi

1. Kiza Bluza Band SRB
2. Revolt SRB
3. El Kachon SLO
4. HHE BIH
5. Kora SRB
6. D Zoo SRB
7. Smoke Shakers MK

02.20 – Goblini
03.50 – Pero Defformero

World Stage 48. Gitarijade na trgu Oslobođenja u centru grada, danas će ugostiti čuvenog violilnistu Lajka Felixa. Koncert počinje u 19 sati.

Program 18. Moto skupa u organizaciji MK Triumph iz Zaječara koji će biti organizovan na Kraljevici pored Rok stage-a počinje danas i održaće se u unapred najavljenom rasporedu.

Izložba „Rok momenti“ i retrospektivna izložba Međunarodnog salona rok fotografije u sklopu programa Gitarijada Visual, biće otvorene danas u 18,45 na pešačkoj zoni kod pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“.

Zbog nestanka električne energije usled nevremena koje je juče zahvatilo Zaječar, nije održan predviđeni program Gitarijada Free Zone u Irish Pub-u. Svi programski sadržaji zakazani za danas i sutra održaće se po utvređenom rasporedu.

Program Guitar Art Stage-a je juče održan u muzičkoj školi Stevan Mokranjac a danas će se opet vratiti na pešačku zonu ispred škole. Od 18,45 na istom mestu će biti otvorena i izložba  stripa Strip Pressing.

Pratite našu FB stranicu, gde ćemo vas blagovremeno izveštavati o svim bitnim informacijama vezanim za Gitarijadu, zajedno sa izveštajima i foto galerijom sa 48. Gitarijade i 18. Moto skupa.

 

Darko Stojković

 

0