Na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu će 19. i 20. marta po šesti put biti održani Dani prakse. Sajam kompanija se održava oba dana trajanja projekta u holu Fakulteta organizacionih nauka od 11:30h do 16:30h.

Projekat organizuje Savez studenata FON-a, namenjen je studentima Univerziteta u Beogradu i predstavlja priliku za stručno usavršavanje i sticanje radnog iskustva. Na štandovima kompanija, studenti će moći da se informišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje, stanju na tržištu rada u različitim oblastima poslovanja kao i programima stručnih praksi i poslova koje kompanije nude.

„Projekat Dani prakse osnovan je sa ciljem da se studentima pruži prilika za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja, sticanje novih iskustava i osposobljavanje za samostalan rad u struci. Učestvovaće kompanije iz različitih sfera poslovanja, od kojih će studenti moći da dobiju odgovore na sve nedoumice koje imaju“ navode organizatori

Ovogodišnji program obuhvata pet celina: sajam kompanija, takmičarski deo, panel diskusiju, simulaciju intervjua „Tvojih 15 minuta“ i CV kliniku. Prijave za takmičarski deo i „Tvojih 15 minuta“ otvorene su od 6. do 10. marta, dok će studenti za Panel diskusiju moći da se prijave u periodu od 14. do 16. marta.

„Na sajmu će se predstaviti brojne uspešne kompanije, kao što su Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Würth, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst&Young, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Merit Solutions, NBSoft, Delta Holding, Adecco, P&G, Digitec Galaxus, Infinite Media Group i mnoge druge“ ističu organizatori

Više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu organizatora, Facebook stranici i Instagram profilu. 

 

0