Foto: Srbija za mlade

Doček Nove godine na planinama Srbije

Organizacija Srbija za mlade – Niš nudi mogućnost mladima da 2019. godinu dočekaju na nekim od najlepših destinacija u našoj zemlji. Organizovan je doček u planinskim predelima Srbije, a u ponudi su Goč, Zlatar, Zlatibor, Stara planina, Sirogojno i Tara.

Za svako od predviđenih mesta, pripremljen je program koji obuhvata četiri dana i tri noćenja. Detaljnije informacije i program možete naći na sajtu organizacije ili na fb stranici. 

„Ako želiš odmor izvan grada, buke i predah od svakodnevnih obaveza sa društvom ili tebi najdražima, ako voliš planine, prirodu, sneg i čist vazduh, ako voliš druženje, dobru zabavu i pozitivnu energiju, ako želiš da provedeš Novu godinu u Srbiji – onda je ovo pravi izbor za tebe“ poručuju iz organizacije Srbija za mlade

Srbija za mlade je organizacija za omladinski turizam osnovana oktobra 2011. godine. Kako ističu, želja im je da pruže mogućnost svim mladim sanjarima da otkriju, istraže i zavole duhovne i materijalne vrednosti Srbije i tako uhvate svaki svoj dan dajući mu smisao.

„Vizija koju sledimo jeste prepoznatljivost Srbije kao turističke destinacije u globalnim okvirima, posebno kao destinacije za putovanja mladih. Naša misija uključuje promovisanje i popularizovanje receptivnog turizma uz osvežen, kreativan i inovativan pristup prilagođen mladim i aktivnim ljudima“ navodi se na sajtu ove organizacije

Svi zainteresovani mladi ljudi koji bi na doček Nove godine putovali iz Niša rezervacije i detaljnije informacije mogu dobiti slanjem poruke na e-mail adresu nissrbijazmlade@gmail.com ili pozivom na broj  061 43 00 394.

0

Ostavite komentar