Generalna promocija sajma Job Fair 2019

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš  4. i 5. marta na Elektronskom fakultetu u Nišu organizuje Job Fair  – sajam poslova i stručnih praksi.  Generalna promocija sajma, na kojoj će biti predstavljen događaj, najavljena je za 27. februar od 14 sati, na raskrnici ulice Svetozara Markovića i Obrenovićeve ulice.

Job Fair 2019 – Tvoja karijera počinje ovde se održava sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži priliku da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša im potragu za radnim iskustvom. Sajam će ove godine biti održan po 11. put.

„Pozivamo vas da prisustvujete našoj generalnoj promociji i saznate više o ovogodišnjem Job Fair-u i sadržaju koji smo pripremili za vas“ poručuju organizatori

BEST (Board of European Students of Technology) je studentska organizacija koju čine i vode studenti. Organizacija ima 97 lokalnih BEST grupa na isto toliko univerziteta, sa preko 3300 aktivnih članova u 34 zemlje širom Evrope. Svaka od ovih grupa ima svoj lokalni izvršni odbor i organizuje brojne lokalne i internacionalne BEST događaje (projekte).

Više informacija o samom događaju, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama koje su podržale ovaj događaj možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma. 

0

Jedan komentar

  1. Dragan 01. 03. 2019 at 01:53

    Super je ovo prilika, samo u tekstu pise da je job fair namenjen studentariji ili generalno akademcima, sto opravdava mesto odrzavanja. A da li kojim slucajem obuhvata i ne-akademike? Mnogo ljudi trazi posao bez visoke strucne spreme. Pozdrav!

Ostavite komentar