Studentska organizacija AIESEC te poziva da se prijaviš za Global Talent program i primeniš svoje teorijsko znanje na inostranoj praksi.

Prezentacija praksi u inostranstu održaće se 25. februara u 18h u Univerzitetskoj biblioteci u Nišu.

Učesnici Global Talent programa imaju mogućnost da se stručno usavršavaju u oblastima marketinga, učenja engleskog jezika, informacionim tehnologijama i globalnom preduzetništvu.

Za obezbeđivanje mesta na događaju potrebno je popuniti prijavu.

Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi. AIESEC je obezbedio svim zainteresovanim studentima i postdiplomcima do 29 godina stručnu praksu u inostranstvu, a sve sa ciljem pružanja visoko kvalitetnog iskustva mladim liderima koji veruju u bolji svet.

AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata, prisutna u preko od 120 zemalja širom sveta koja studentima pruža mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Mi razvijamo novu generaciju lidera, razvijamo potencijal kod mladih ljudi i pozitivno utičemo na društvo.

Za više informacija poseti sajt AIESEC-a.

0