Studentska organizacija „AIESEC“ po treći put organizuje projekat „Globalna škola preduzetništva“ koji će u Nišu biti realizovan u periodu od 17. jula do 30. avgusta.

Kako navode organizatori, projekat je namenjen srednjoškolcima i studentima svih fakulteta, a ima za cilj da podstakne mlade ljude na pokretanje sopstvenog biznisa i usavršavanje u oblasti preduzetništva.

„Učesnici projekta imaće priliku da sa studentima iz Australije i Italije teorijski i praktično uče o poslovnim planovima, ljudskim resursima, marketingu, prodaji, finansijama i biznis trendovima kroz interaktivne radionice, edukacije i studije slučaja u trajanju od 5 nedelja. Mladi i ambiciozni inostrani studenti potrudiće se da svoje znanje i iskustvo iz oblasti preduzetništva prenesu našim studentima i pomognu im da realizuju svoju preduzetničku ideju koju će razradjivati na samom projektu“ kažu iz AIESEC-a

Projekat se realizuje u vidu interaktivnih radionica tri puta nedeljno u periodu od 17.07 do 30.08,  u prostorijama Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“ a svi učesnici će na kraju programa dobiti sertifikate.

Link za detaljnije informacije i prijavljivanje možete naći ovde. 

0