Organizacija AIESEC ponovo organizujemultikulturalni događaj pod nazivom “Global Village” koji će 14. februara biti održan u maloj sali Oficirskog doma u Nišu. Početak je od 17 sati.

Kako se navodi u pozivu, na ovom sajmu učestvuju studenti iz Turske, Rusije, Meksika, Grčke, Maroka, Tunisa i Alžira predstavljajući kulturu svojih zemalja. Dvanaestroro praktikanata iz sedam zemalja boravi u Nišu šest nedelja radeći na društveno-odgovornim projektima, koji su u skladu sa ciljevima održivog razvoja.

„Bićete u prilici da probate njihovu tradicionalnu hranu, plešete uz tradicionalnu muziku i čujete izvorne govornike arapskog, grčkog, ruskog i mnogih drugih jezika“ poručuju organizatori.

Kako dodaju, svi zainteresovani posetioci su dobrodošli, a ulaz je besplatan.

„Ovo je još jedna prilika da AIESEC predstavi vrednosti koje od početka neguje. Bitno je da prihvatimo i negujemo različitosti i pružimo ljubav i podršku svima. Studenti koji su u prethodnom periodu proveli vreme u Nišu podeliće svoje iskustvo. Pridruži se ovom događaju i upoznaj još jednu vrstu ljubavi. Ljubav prema svetu“ pozivaju iz organizacije AIESEC.

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u više od 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

2