Od 16. do 17. oktobra će se u BelExpo Centru održati najveći humanitarni festival do sada. Preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi će se okupiti  na festivalu Dance4Manya kako bi se sakupio novac za lečenje Nemanje Ivanovića. Žurka će početi u 21h, a karte se mogu kupiti na svim biletarnicama Eventima i DD ticketsa. Jednodnevna karta iznosi 500 dinara, dok će karta za oba dana festivala biti nešto povoljnija, odnosno 800 dinara.

Dvadesetdevetogodišnjem Nemanji Ivanoviću (DJ Manya )  iz Velike Plane  dijagnostifikovan je redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje predstavlja dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburgu, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Organizatori poručuju da će sav novac prikupljen od prodaje ulaznica i pića biti uložen u Nemanjino lečenje. Takođe, oni koji žele dodatno da doniraju novac za Nemanjino lečenje mogu to učiniti preko sajta BudiHuman fondacije: http://zamanju.rs/

Nemanji možete pomoći i tako što ćete poslati SMS poruku 100 na broj 3030.

O tome kako je protekao najveći humanitarni festival i koliko nas je igralo za Manyu čitaćete uskoro u Kapital magazinu.

 

Aleksandra Marković

0