Rotarakt klub uz podršku i Rotari kluba Niš organizuje osmi po redu humanitarni koncert pod sloganom Božanski je davati, primati je ljudski u sredu, 12. decembra 2018. u 20.00h u sali Niškog simfonijskog orkestra. 

Na koncertu će nastupiti svetski nagrađivani i priznati umetnici:
– Pavle Žarkić – gitara,
– Dejana Radanović – harmonika,
– kvartet perkusionista – Đorđe Stojilјković, Đorđe Hartl, Vanja Hartl i Oliver Nikolić,
– Miloš Vuković – gitara,
– Nikola Cvetković – klavir,
– kvartet gitara – Stefan Milenković, Pavle Žarkić, Miloš Vuković, Stefan Dejanović,
– Dušan Čeganjac – harmonika.

Očekuje se i nastup klavirskog okteta i hora Fakulteta umetnosti.

 

Neposredno pre početka programa publika će imaće priliku da se pripremi i zagreje za koncert uz kuvano vino koje će se služiti po promotivnim cenama.

Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti u kafiću GNEZDO ili rezervacijom na broj: 069/287-19-94, mejlom: rotaractclubnis@gmail.com, kao i slanjem poruke putem naše FB stranice. 

Cena ulaznice iznosi 400 dinara.

Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne i na biletarnici Niškog simfonijskog orkestra.

rotaract 2018

Ova tradicionalna i  najveća akcija Rotarakt kluba Niš nastala je u želji da mladi ljudi daju svoj doprinos i da zajedno sa svim sugrađanima ojajčaju lokalnu zajednicu i doprinesu njenom razvoju kroz trajne donacije. Pomoć  se usmerava prvenstveno ka poboljšanju kvaliteta uslova života mladih, njihovog obrazovanja, kulture i zdravlja; stoga će sav prihod od ovogodišnjeg koncerta biti iskorišćen za kupovinu nastavnih sredstva za opremanje kabineta Fakulteta umetnosti u Nišu.

1