Izvor: studentskizivot.com 


Voliš da pišeš i fotkaš, želiš da podeliš svoje mišljenje i da se tvoja reč daleko čuje, pratiš sve aktuelnosti i baviš  se studentskim i problemima svih mladih u regionu? Ovo je prava prilika da svi mladi iz regiona saznaju za tvoju priču i to putem IBalkanYou virtuelne platforme!

IBalkanYou je virtuelna platforma koncipirana kao besplatan servis namenjen mladima koji žele da pišu o aktuelnim temama i problemima s kojima se mladi u regionu susreću. Integrišući nekoliko društvenih mreža, IBalkanYou želi da podstakne mlade ljude sa Balkana, ali i šire, da podele svoje priče i mišljenja, kako bi svi korisnici servisa mogli da diskutuju i saznaju nešto više o različitim kulturama i običajima, kao i iskustvima.

IBalkanYou te poziva da pišeš autorske članke na engleskom, objavljuješ fotografije i postavljaš komentare na ibalkanyou.com u vezi sa temama koje te interesuju iz društvenog, političkog, kulturnog života itd. Svaka ideja je dobrodošla!

Autori najboljih članaka biće nagrađeni sa 30$.

Više o samom projektu možeš saznati na zvaničnoj prezentaciji IBalkanYou, kao i na njihovoj Facebook stranici, naInstagram-u i na Twitter-u, kao i uz korišćenje hashtaga #IBalkanYou.

0