Norveška je nesumnjivo jedno od najlepših mesta na planeti. Zemlja bogate istorije, prirode od koje zastaje dah, zemlja fjordova  i zimskih sportova. Po mnogim istraživanjima zemlja najvišeg životnog standarda u svetu, idealno je mesto za zaposlenje ili obrazovanje sve većeg broja ljudi iz Srbije. Kako biste na pravi način mogli da potražite posao u Norveškoj, ili konkurišete za neki od prestižnih obrazovnih programa, neophodno je da poznajete i norveški jezik.

Kapital Magazin u okviru projekta „Education without borders 2016“ organizuje kurs norveškog jezika za sve zainteresovane, po najboljim tržišnim uslovima.

Slika za norveski

Kapital IN – detaljne informacije

TRAJANJE UPISNOG ROKA:

28.decembar – 14.februar 2016.godine

Dostupni su POČETNI, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u strogom CENTRU GRADA, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TC Kalča II sprat, lamela A – 27.

Garantujemo Vam učenje u najprijatnijem ambijentu! :)

Prostorije našeg centra:

jezici crvena

 

 

 

 

 

 

 

jezici plava

TRAJANJE KURSA: 4 meseca

(tempo rada – dva časa nedeljno po 90min.)

CENA:

3000rsd (mesečna rata)
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Kurs je bazina na intenzivnom metodu rada i garantuje savladavanje celog A1 nivoa za period trajanja kursa.

_ _ _ _

POSEBNA PONUDA – Super intenzivni kurs norveškog jezika!

U slučaju interesovanja polaznika, postoji mogućnost formiranja grupe za super intenzivni kurs, koji traje 4 meseca, obuhvata ceo A nivo(A1 + A2) i cena mesečne rate iznosi 6000rsd.

Za prijave do 20.januara obezbeđen popust od 20% na iznos mesečne rate! Popust važi za sve kurseve i odobrava se za sve 4 mesečne rate. Važi isključivo za prijave u prvoj polovini upisnog roka tj. do 20.januara.

_ _ _ _

PREDAVAČ: 
Predavač norveškog jezika je diplomirani profesor sa iskustvom iz nastave u Norveškoj.

Za sve učesnike obezbeđeni su SERTIFIKATI kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA:
Februar 2016.godine.
(Precizan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom.)

ROK ZA PRIJAVE: 28.decembar – 14.februar 2016.godine

____________________________________________

MOŽETE SE PRIJAVITI NA SLEDEĆE NAČINE:

1. Slanjem ličnih podataka na e-mail adresu – redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com

Potrebno je proslediti: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail, jezik za koji se prijavljujete, nivo znanja jezika za koji se prijavljujete (početni ili neki od viših nivoa).

2. Pozivom kontakt telefonskih brojeva – 060/639-1-396 ili 065/28-07-192

Putem navedenih brojeva možete dobiti i sve detaljne informacije, ukoliko imate nekih nedoumica.

____________________________________________

 

0