Kapital Magazin Niš u saradnji sa Fast team-om u okviru projekta „Upoznaj Srbiju 2014/2015“ realizuje prvi rekrativni izlet za mlade, studente i sve zainteresovane, termin održavanja izleta je 12.jul – subota! Ovo je idealna prilika za upoznavanje Jagodine kao jedne od destinacija koje najviše ulažu u razvoj lokalnog turizma, ali i za relaksaciju i opuštanje studenata nakon napornog ispitnog roka. Zabava je zagarantovana!

 

VREME POLASKA I PLAN IZLETA:

Planirano je da izlet obuhvati celodnevni boravak u Akva parku Jagodina, najvećem vodenom kompleksu u ovom delu Srbije, u popodnevnim časovima, nakon kupanja, biće organizovan kratki obilazak grada, a nakon toga fakultativno (za zainteresovane) biće ponuđena poseta Zoo vrta i Muzeja voštanih figura.

Polazak je planiran za 8h, 12.jula u subotu, na parkingu ispred Tehnoloških fakulteta u Nišu(gradsko polje).

Boravak u akva parku biće do samog zatvaranja vodenog kompleksa tj. do 18h, nakon čega predstoji kratka pauza i obilazak grada i fakultativne aktivnosti. Povratak iz Jagodina biće najkasnije zakazan za 19:30, tako da se očekuje da u Nišu budemo do 21h.

CENA IZLETA: 10
( Prevoz turističkim autobusom+ Celodnevna ulaznica za akva park+ Troškovi organizacije puta)
Najjeftinija ponuda koja obuhvata sve troškove.


1

INFORMACIJE O AKVA PARKU:

Akva park obuhvata 7 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama za decu i sistem tobogana ukupne dužine oko 550 metara. Olimpijski bazen je opremljen za održavanje plivačkih i vaterpolo takmičenja. Postoji i ekstremni tobogan dužine 150 metara i na visini od 15 metara.

U okviru akva pakra nalazi se i sportski kompleks, sadrži terene za: mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku i stoni tenis. Tu je i restoran brze hrane i više kafe barova.

NAČIN PRIJAVE:

Za sve informacije i prijave možete da nas kontaktirate putem sledećih brojeva telefona:

060/6391396

060/6378188

064/3009171

063/10-99-311

Prijave se vrše isključivo putem navedenih telefona, svi telefoni su aktivni i dostupni.

GHGHGHSlika sa prošlogodišnjeg izleta

NAPOMENA: Moguće je odlaganje realizacije izleta za najviše 5 dana od dana zakazanog termina zbog vremenskih uslova, dakle ukoliko vremenska prognoza predviđa izvesno loše vremenske prilike, izlet će biti odložen za nekoliko dana, kada temperatura bude dovoljno visoka za kupanje i zabavu u akva parku.Mi smo tu zbog vas, zabavu ništa ne može zaustaviti. :)

 

Fotografije sa prošlogodišnjih izleta do Jagodine, koje je Kapital Magazin samostalno organizovao dostupne su na našoj zvaničnoj facebook stranici. www.facebook.com/KapitalMagazin

0