No Limit Hub organizuje predavanje na temu “Crowdfunding your business“ koje će obuhvatiti osnovne elemente uspešne kampanje i koncept crowdfunding modela. Događaj će biti održan u sredu 28. februara od 18h u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu u Nišu. Gost No Limit Hub-a je Jes Bailey, marketing i „crowdfunding“ stručnjak.

“Crowdfunding” je način finansiranja projekta ili poslovnog poduhvata prikupljanjem novca od velikog broja ljudi od kojih svako donira relativno mali iznos, obično putem interneta.

„Predavanje će obuhvatiti uvod u koncept “crowdfunding”-a i osnovne elemente uspešne kampanje (planiranje, građenje publike i zajednice, “storytelling”, stranica kampanje, komunikacija i promocija kampanje) i kako organizovati Crowdfunding kampanju u Srbiji“ navode organizatori

Jes Bailey je radila sa organizacijama i kompanijama iz Velike Britanije, Egipta, Holandije i Bangladeša. Vodila je Cabinet Office funded program kroz mentorske sesije i radionice o crowdfunding-u dobrotvornim ustanovama u 12 gradova u Engleskoj. Osnivač je konsultantske kompanije specijalizovane za crowdfunding Crowdfund 360.

Učešće je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara. 

No Limit Hub logo

No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

0