Kapital IN: Novi upisni rok za kurseve stranih jezika – jesen 2019

Centar za učenje stranih jezika Kapital IN otvara upisni rok za prijem novih polaznika. U ponudi za jesenji ciklus 2019. godine su engleski, nemački, francuski i španski jezik. Rok za prijavljivanje otvoren je do 30. septembra 2019. godine.

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča: II sprat, lokal  B43.

Prostorije Kapital IN

TRAJANJE KURSA: četiri meseca
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

U tom periodu se prelazi CEO NIVO, npr. početni A1 nivo. Nakon uspešno završenog kursa, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.

NAPOMENA: Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva, a samim tim se može promeniti i dužina trajanja kursa kao i cena.

CENA: Za kurseve nemačkog, engleskog, francuskog i španskog jezika regularna cena mesečne rate je 2.900 dinara. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri jednake rate, koliko i traje kurs.

Za sve polaznike obezbeđene su odgovarajuće DIPLOME na kraju kursa, kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA: Prva polovina oktobra 2019.

Tačan termin početka nastave utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom. Pre početka nastave, biće zakazano testiranje svih polaznika i na osnovu toga se pravi raspored po grupama, odnosno nivoima znanja. Polaznici koji nemaju predznanje odabranog jezika, ne rade testiranje već automatski kreću od A1 nivoa.

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA – LINK

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Od leta 2018. godine, Kapital IN posluje u novim, dodatno opremljenim prostorijama. U sklopu Kapital poslovne grupacije, osnovan je i KapitalSoftware, IT centar i coworking prostor, o čemu možete više saznati na zvaničnom sajtu centra

novi upisni rok-1

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com.

Kapital IN – Prostorije za nastavu

1

Jedan komentar

  1. Danilo 16. 09. 2019 at 18:45

    Voleo bih da u vasoj skoli upisem kurs nemackog jezika nivo A2

Ostavite komentar