Centar za učenje stranih jezika Kapital IN otvara po prvi put upisni rok za onlajn kurseve stranih jezika u jesenjem ciklusu 2020. godine. U ponudi su engleski, nemački, francuski i norveški jezik, a prijavljivanje zainteresovanih polaznika moguće je do 30. septembra.

Kapital IN, kao edukativna sekcija, funkcioniše pod pokroviteljstvom Kapital magazina iz Niša. Osnovna aktivnost je organizovanje programa podučavanja stranih jezika i ostalih oblika obrazovanja, sa fokusom na društvene nauke. U prethodnih šest godina, organizovali smo veliki broj edukativnih programa namenjenih primarno omladinskoj populaciji, ali i svima koji su bili zainteresovani da steknu nova znanja i unaprede svoje veštine. Kroz naše programe i kurseve stranih jezika prošlo je više stotina ljudi.

O KURSEVIMA STRANIH JEZIKA: 

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika. U prethodnim godinama, nastava se odvijala u našim posebno opremljenim prostorijama u centru Niša. Sada smo doneli oduku da kurseve organizujemo onlajn kako bismo omogućili većem broju ljudi iz cele Srbije da uče željeni strani jezik, a da pritom maksimalno poštujemo preporuke nadležnih institucija u vremenu pandemije i izbegavamo okupljanja u zatvorenom prostoru, kako bi se i rizik od širenja virusa smanjio.


TRAJANJE KURSA: četiri meseca

(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

U tom periodu se prelazi jedan nivo, npr. početni A1 nivo. Nakon uspešno završenog kursa, ukoliko je zainteresovana, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.

NAPOMENA: Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva, a samim tim se može promeniti i dužina trajanja kursa kao i cena.

KOME JE NAMENJENO? Za onlajn kurseve stranih jezika u Centru Kapital IN mogu se prijaviti svi zainteresovani pojedinci sa teritorije Republike Srbije.

CENA: Za kurseve nemačkog, engleskog i francuskog jezika odobravamo popust od 20% i cena je 2.800 dinara mesečno. Za kurseve norveškog jezika cena je 3.500 dinara mesečno. Plaćanje se vrši na tekući račun organizatora kurseva, u četiri jednake mesečne rate, koliko i traje kurs.

Za sve polaznike obezbeđene su odgovarajuće DIPLOME na kraju kursa, kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA: Nastava kreće početkom oktobra 2020. godine. Tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom. Pre početka nastave, biće zakazano testiranje polaznika i na osnovu toga se pravi raspored po grupama, odnosno nivoima znanja. Polaznici koji nemaju predznanje odabranog jezika, ne rade testiranje već automatski kreću od A1 nivoa.

ROK ZA PRIJAVU: do 30. septembra

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA – LINK

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com.

Polaznici naših kurseva u prethodnim godinama:

Promotivni video naših predavača u prethodnom periodu:

PROMO VIDEO – FRANCUSKI JEZIK

PROMO VIDEO – NEMAČKI JEZIK

0