Kapital IN: Otvoren novi upisni rok za kurseve stranih jezika

Centar za učenje stranih jezika Kapital INotvara rok za upis novih polaznika. U ponudi su engleski, nemački i španski jezik. Rok za prijavljivanje otvoren je do 20. februara 2020. godine.

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča: II sprat, lokal  B43.

Prostorije Kapital IN

TRAJANJE KURSA: četiri meseca
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

U tom periodu se prelazi jedan nivo, npr. početni A1 nivo. Nakon uspešno završenog kursa, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.

NAPOMENA: Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva, a samim tim se može promeniti i dužina trajanja kursa kao i cena.

CENA: Za kurseve nemačkog, engleskog i španskog jezika regularna cena je 2.900 dinara mesečno. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs.

Za sve polaznike obezbeđene su odgovarajuće DIPLOME na kraju kursa, kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA: Poslednja nedelja februara 2020. godine.

Tačan termin početka nastave utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom. Pre početka nastave, biće zakazano testiranje polaznika i na osnovu toga se pravi raspored po grupama, odnosno nivoima znanja. Polaznici koji nemaju predznanje odabranog jezika, ne rade testiranje već automatski kreću od A1 nivoa.

ROK ZA PRIJAVU: 25. januar 2020 – 20. februar 2020. 

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA – LINK

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Od leta 2018. godine, Kapital IN posluje u novim, dodatno opremljenim prostorijama. U sklopu Kapital poslovne grupacije, osnovan je i KapitalSoftware, IT centar i coworking prostor, o čemu možete više saznati na zvaničnom sajtu centra

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com.

 Kapital IN – Prostorije za nastavu

0

Ostavite komentar