Kapital Magazin nastavlja sa edukativnim projektima u cilju obezbeđivanja kvalitetnog neformalnog obrazovanja za sve mlade. U okviru trećeg ciklusa projekta „Education without borders“ otvaramo novi UPISNI ROK za kurseve stranih jezika u našem centru za učenje jezika „Kapital IN
Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom.

UPISNI ROK:
30.avgust – 10.oktobar 2016.godine

ZA SVE PRIJAVE DO 25.SEPTEMBRA ODOBRAVAMO 20%POPUSTA. 

Organizujemo kurseve sledećih stranih jezika:
ENGLESKI / NEMAČKI / ŠPANSKI /FRANCUSKI/ GRČKI/ NORVEŠKI

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u strogom centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča II sprat, lamela A – 27.

TRAJANJE KURSA: 4 meseca
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

(U tom periodu se prelazi CEO NIVO po CEF skali, npr. početni A1nivo. Nakon uspešno završenog kursa, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.) Ukoliko grupi više odgovara sporija dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i sporijeg savladavanja gradiva.

CENA:

Za kurs nemačkog, engleskog, francuskog, španskog i grčkog jezika redovna cena je 2600 dinara  mesečno. Za sve prijave do 25.septembra odobravamo popust od 20%, uz koji je mesečna rata kursa samo 2080 dinara. 

Za kurs norveškog jezika redovna cena je 3000 dinara mesečno. Za sve prijave do 25.septembra odobravamo popust od 20%, uz koji je mesečna rata kursa samo 2400 dinara. 

Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Kurs se realizuje intenzivnim metodom, što znači da se za četiri meseca prelazi ceo nivo.

Za sve učesnike obezbeđeni su SERTIFIKATI kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA:
Oktobar 2016.godine.
(U zavisnosti od vremena formiranja grupe za konkretni jezik; Početak je planiran za drugu polovinu oktobra meseca. Tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom)

ROK ZA PRIJAVE: 30.08.2016 – 10.10.2016.god.

____________________________________________

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa nama pozivom na broj: 065/ 28-07-192

( zvati od 17h do 20h,  svakog radnog dana i vikendom)

Svoja pitanja možete slati i na e-mail adresu: redakcija@kapitalmagazin.rs

Velika sala u našem centru „Kapital IN“

Mala sala u našem centru „Kapital IN“

 

0