Kapital IN: Produžen upisni rok za kurseve stranih jezika

Centar za učenje stranih jezika Kapital IN otvara rok za upis novih polaznika. U ponudi su engleski, nemački, francuski, španski i norveški jezik. Rok za prijavljivanje produžen je do 22. februara 2019. godine. 

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča: II sprat, lokal  B43.

Prostorije Kapital IN

TRAJANJE KURSA: četiri meseca
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

U tom periodu se prelazi CEO NIVO po CEF skali, npr. početni A1 nivo. Nakon uspešno završenog kursa, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.

NAPOMENA: Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva, a samim tim se može promeniti i dužina trajanja kursa kao i cena.

CENA: Za kurseve nemačkog, engleskog, francuskog i španskog jezika regularna cena je 2.600 dinara mesečno. Za kurs norveškogjezika cena je 3.500 dinara mesečno. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs.

Za sve polaznike obezbeđene su odgovarajuće DIPLOME na kraju kursa, kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA: Poslednja nedelja februara ili prva nedelja marta 2019. godine, u zavisnosti od dinamike popunjavanja grupa.

Tačan termin početka nastave utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom. Pre početka nastave, biće zakazano testiranje svih polaznika i na osnovu toga se pravi raspored po grupama, odnosno nivoima znanja. Polaznici koji nemaju predznanje odabranog jezika, ne rade testiranje već automatski kreću od A1 nivoa.

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA – LINK

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Od leta 2018. godine, Kapital IN posluje u novim, dodatno opremljenim prostorijama. U sklopu Kapital poslovne grupacije, osnovan je i KapitalSoftware, IT centar i coworking prostor, o čemu možete više saznati na zvaničnom sajtu centra

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com.

Kapital IN – Prostorije za nastavu

0

Ostavite komentar