Kapital magazin – studentski web servis i časopis i Kapital IN, centar za učenje stranih jezika, otvaraju upisni rok za kurseve norveškog jezika u jesenjem ciklusu 2018. godine. Rok za prijavljivanje je do 30. septembra. 

Svi kursevi stranih jezika u „Kapital IN“ edukativnom centru zasnovani su na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih poslovnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika. Nastava se održava u strogom centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa.

UPISNI ROK: 5. avgust – 30. septembar 

TRAJANJE KURSA: Kurs traje četiri meseca, a za to vreme se intenzivnim radom prelazi ceo jedan nivo, npr. A1. Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 90 minuta. Precizan raspored i termini časova biće određeni na početku kursa. Nastava će biti organizovana tokom cele nedelje, radnim danima i vikendom. Nakon uspešno završenog kursa, polaznici imaju mogućnost prelaska na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.

POČETAK KURSA: 1.oktobar 2018. godine 

CENA: Mesečna rata iznosi 3.500 dinara. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou, u četiri jednake rate, koliko i traje kurs.

PRIJAVNI FORMULAR: LINK

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA KOJI SE NALAZI NA LINKU IZNAD.

Kapital IN

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Od 2018. godine, Kapital IN posluje u novim, dodatno opremljenim prostorijama u TPC Kalča.

U novoj sezoni, dostupni su kursevi engleskog, nemačkog, španskog, francuskog i norveškog jezika. Pored toga, do 20. avgusta je u Centru „Kapital IN“ otvoren i konkurs za stipendiranje najboljih studenata i učenika srednjih škola. Više informacija o tome možete naći na našem sajtu. 

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja u vezi sa kursem norveškog jezika možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: kapital_in@yahoo.com ili redakcija@kapitalmagazin.rs.

Kontakt telefoni: 064/496-14-39 i 065/28-07-192 

Kapital IN – Centar za učenje stranih jezika i ostalo obrazovanje 

Obrenovićeva BB, TC Kalča II B43 

NAŠE PROSTORIJE:

 

0