Nakon uspešno realizovanog projekta „Education without borders“ pod pokroviteljstvom Kapital Magazina iz Niša, 2014. godine osnovan je Centar za učenje stranih jezika i ostalo obrazovanje „Kapital IN“ . Osnovna delatnost ove specijalizovane obrazovne institucije jeste organizovanje kurseva stranih jezika i ostalih oblika obrazovanja, sa fokusom na društvene nauke.

Zvanični logotip obrazovnog centra:

Kapital IN logo

Dostupni su početni kursevi, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u strogom centru grada, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa. Od 2018. godine, Kapital IN posluje u novim prostroijama, sa još savremenijom opremom i u boljim uslovima. Od jeseni 2018. godine sa radom počinje i IT centar Kapital Soft.

Garantujemo Vam učenje u najprijatnijem ambijentu! :)

Kapital IN – Centar za učenje stranih jezika i ostalo obrazovanje

Obrenovićeva bb, TC Kalča II B43

PRATITE NAS NA FACEBOOK-u, budite u toku sa aktuelnostima!

www.kapitalmagazin.rs/KapitalIN

kapital_in@yahoo.com

redakcija@kapitalmagazin.rs

Kontakt telefoni: 065/28-07-192 i 064/496-14-39

 

NAŠE PROSTORIJE:

Kapital IN - crvena sala

Kapital in - žuta sala

 

Kapital Soft