Kao što smo ranije najavili, nakon nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, VIVA VOX će održati prvi samostalni koncert u Nišu u subotu, 4.jula u Dvorištu Univerziteta. Početak je zakazan za 21h.

U godini jubileja, kada VIVA VOX slavi deset godina rada, nakon mnoštva koncerata i nedavno pune beogradske Arene, publika na jugu Srbije će konačno imati priliku da uživa u celovečernjem nastupu ovog jedinstvenog hora, koji će promovisati i svoj prvi album (jednostavno nazvan Viva Vox), a zvanično je objavljen početkom maja meseca.

Foto: facebook- Viva Vox

Foto: facebook- Viva Vox

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 19.juna po ceni od 800 rsd na sledećim mestima: Vintage shop (Davidova 9), CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza – Obrenovićeva bb) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Iz benda Nišlijama poručuju: ,,Nakon divnog prijema na prošlogodišnjem Nišville Jazz festivalu, ovog leta se vraćamo u Niš i najavljujemo samostalan koncert 4. jula u dvorištu Univerziteta (zgrada Banovine)! Pripremite se za novi repretroar, nove koreografije i šou koji pravo iz Kombank Arene donosimo u vaš grad!”

Zvaničan fb event koncerta možete naći ovde. 

Darko Stojković 

0