Odli​čan reggae koncert priredio je u petak, 8. decembra Nemanja Kojić – Hornsman Coyote u niškom klubu Feedback. Pored dobro poznatih numera posetioci su prvi put imali prilike da čuju i pesme sa Nemanjinog poslednjeg albuma „Severgreen“ poput „Modern age slavery“ i „Tone of your voice“ a za koje su, na opšte iznenađenje, mnogi znali sve reči teksta.

Neskriveno se i jedan od naših najboljih reggae muzičara uželeo atmosfere kakva ga uvek dočeka u najvećem gradu na jugu Srbije, jer, kako je i sam rekao na početku nastupa, „uvek je dobro vratiti se kući“. Na domaćinskoj atmosferi Nišlija, Kojot se odužio pruživši svima u ovoj decembarskoj noći pozitivne vibracije, emocije i ljubav kroz svoje stihove i note.
Foto: Saša Stefanović

Foto: Saša Stefanović

Osim na Hornsmana, koji je briljirao glasovno, ali ​i na svojoj trubi, pogledi su bili usmereni i na divan ženski voka​l Đurđicu Gajić, koja je sa njim delila binu. Nakon nešto više od sat vremena svirke Kojot je najavio kraj nastupa, ali je ekipa u klubu poželela da čuje još nekoliko pesama, pa su sinoćni gosti izveli i tradicionalni bis, a u okviru njega, na oduševljenje prisutnih i pesmu ​“​Glow jah light​“​
Veseli ritmovi orili su se klubom od samog početka do kraja nastupa, te je Hornsman sebi i Niš​l​ijama koji poštuju njegov rad, poželeo da se što pre ponovo vide, u našem gradu.


Ana Krstić 
1