Organizacija AIESEC ove godine po peti put u Nišu organizuje YouthSpeak Forum. Događaj će biti održan 26. novembra u Oficirskom domu .

„YouthSpeak Forum omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa liderima iz različitih oblasti, steknu bolji uvid u probleme sa kojima se svet danas suočava i preuzmu aktivnu ulogu u rešavanju istih u svom okruženju. Konferencija je osmišljena tako da inspiriše delegate kroz priče govornika i podstakne iskustveno učenje kroz radionice partnerskih kompanija. Cilj je da mladi kroz svoje angažovanje pozitivno utiču na dešavanja u okruženju“ poručuju organizatori

Kako dodaju, svi učesnici imaće priliku da prisustvuju interaktivnim radionicama partnera, rade na rešavanju studije slučaja u timu, kao i da razmenjuju ideje sa drugima. Mladima se pruža mogućnost da steknu nova znanja i veštine kroz rad sa kompanijama i razgovor sa predavačima.

Prijave su obavezne, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem online formulara. Više informacija možete naći na Facebook i Instagram profilu foruma.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. 


*Ovaj tekst nastao je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej – 2019“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju.  Za sadržaj teksta odgovoran je isključivo Kapital magazin i izneti stavovi ne predstavljaju nužno stavove organa koji je sufinansirao projekat. 

0