Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) organizuje šestu po redu konferenciju SportBizz, projekat posvećen sportskom menadžmentu i marketingu. Konferencija će se održati 21. i 22. maja u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevna predavanja svi učesnici imati priliku da od poznatih sportista, trenera i menadžera čuju nešto više o samom procesu treniranja, takmičenja i organizovanja sportskih događaja.

„Predavači će ove godine kroz temu „Treće poluvreme“ otkriti studentima šta se sve krije iza organizacije velikih sportskih manifestacija, koji su neophodni resursi bez kojih njihova organizacija ne bi bila moguća, kao i kako izgleda priprema sportista za takmičenja“ poručuju organizatori

Govoriće se i o tome koliki je uticaj trenera, medija i menadžera na razvoj i uspeh jednog sportiste. Kako dodaju organizatori, podršku u realizaciji ovogodišnjeg SportBizza pružaju im Darko Udovičić u ime Ministarstva omladine i sporta, Zoran Avramović direktor marketinga Crvene Zvezde, sportski komentator Nebojša Višković, ali i sportisti Ivana Nešović i Andrija Gerić.

Delegate pored predavanja očekuje i sportski kviz „KvizBizz“, gde će imati priliku da pokažu svoje znanje i osvoje zanimljive nagrade. Voditelj kviza biće novinar Vanja Bulić.

„Do sada su našu inicijativu prepoznali brojni sportski klubovi, kao i Olimpijski i Paraolimpijski komiteti Srbije. Takođe, imali smo čast da u dosadašnjoj organizaciji ovog projekta ugostimo brojne sportiste i sportske stručnjake među kojima su Milica Dabović, Mihail Dudaš, Ivana Maksimović Anđušić, Nikola Jakšić, Vanja Grbić, sportski novinar Slobodan Šarenac i košarkaški trener Božidar Maljković, uz čiju pomoć smo izazvali veliko interesovanje za ovaj projekat“ kažu organizatori

Prijave za Konferenciju biće otvorene na sajtu SSFON-a u periodu od 16. do 19. maja.

0