Studentska Asocijacija NOVA i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu organizuju dvodnevnu konferenciju na temu  „Ekonomija u službi prijateljstva i tolerancije“ sa ciljem povezivanja mladih u regionu na događaju na kome će imati priliku da zajednički razmotre aktuelne teme iz oblasti ekonomije i ljudskih prava i usvoje određene predloge i zaključke za aktivnosti u narednom periodu. Konferencija se realizuje kao deo projekta „Ekonomija u službi prijateljstva i tolerancije“ koji sprovodi Studentska Asocijacija NOVA,  a finansira Grad Niš.

Mladi će na navedenoj konferenciji imati stručnu pomoć i koordinaciju predavača – eksperata iz oblasti menadžmenta, revizije, logistike i psihologije, koji će zajedno sa njima razmatrati sesije i razvijati diskusiju. Među njima će biti Ana Brzaković, Vladimir Miletić, Nihad Softić i drugi.

Konferencija se održava 24. i 25. novembra na Ekonomskom fakultetu u Nišu (Trg kralja Aleksandra Ujedinitelja 11, 18000 Niš) u sali 1. Program počinje u 13 časova oba dana. Prisustvo konferenciji je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, uz prethodnu prijavu preko formulara koji možete naći OVDE. 

Ovom događaju prisustvovaće više od 200 studenata sa fakulteta iz Srbije (Niš, Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Novi Pazar), ali i drugih zemalja (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Turske, Rusije), koji će analizirati trenutnu ekonomsku situaciju, kao i položaj mladih u regionu.

Više informacija o događaju možete pronaći na fb stranici Studentske Asocijacije Nova. 

 

Kristina Petrović 

0