ŠKOLA POSLOVNIH VEŠTINA


Voleo bi da radiš u timu, da usavršiš engleski jezik, stekneš novo iskustvo i proširiš svoje znanje na različite oblasti, da upoznaš svoje kolege širom sveta? Zanima te neformalno obrazovanje, voleo bi da se povežeš sa uspešnim kompanijama, da upoznaš domaće i strane profesionalce iz sveta poslovanja, motivacione govornike, slavne nobelovce; dobiješ mentora koji će voditi tvoju karijeru, obezbediš sebi stručnu praksu u zemlji ili inostranstvu, učestvuješ na svetski poznatim konferencijama, pronađeš posao iz snova?

Ako si se prepoznao u prethodnim pitanjima, izaberi sebe!

Škola poslovnih veština kreće u potragu za novim članovima organizacionog tima! Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, doktorskih i master studija, kao i mladi koji su tek diplomirali. Potrebno je da prepoznaš šansu i upustiš se u avanturu kojom ćeš promeniti svoj život i život ljudi u tvom okruženju. Svoju prijavu možeš obezbediti slanjem CV-a i objašnjenjem razloga za prijavljivanje u word dokumentu, koji će sadržati do 250 reči na e-mail adresu poslovne.vestine@suetf.org. Obavezno naglasi u telu mejla za koji sektor se prijavljuješ. Rok za prijavljivanje je 15. februar (23:59h), požuri!

Sektori za koje se možeš prijaviti su:

− Marketing i odnosi sa javnošću;

− Ljudski resursi;

− Finasije i korporativni odnosi;

− Dizajn.

Sektor za marketing i odnose sa javnošću obuhvata: promociju aktivnosti i projekta, osmišljavanje kreativnih kampanja, kreiranje marketinške strategije, istraživanje tržišta, imejl-marketing, video-marketing, marketing na društvenim mrežama, pisanje najava, davanje izjava za medije i gostovanje na televiziji i radiju.

Sektor za ljudske resurse obuhvata: organizovanje i sprovođenje radionica, selekciju polaznika i komunikaciju sa polaznicima, izradu evaluacija i različitih vrsta evidencija, tim-bilding, kao i organizovanje ostalih aktivnosti.

Sektor za finansije i korporativne odnose obuhvata: komunikaciju sa organizacijama i aktivnosti sa njima, kontaktiranje firmi i državnih ustanova, osmišljavanje novih projekata, konkurisanje za fondove, pisanje biznis-plana i planiranje budžeta.

Sektor za dizajn obuhvata: dizajniranje plakata, kao i svih vrsta promotivnih materijala, uređivanje veb sajta.

Škola poslovnih veština je projekat međunarodne organizacije Mreža za poslovni razvoj sa sedištem u Beogradu, koja ima za cilj povezivanje mladih sa tržištem rada. Projekat je pokrenut 31. oktobra 2013. godine i do danas je organizovano preko 20 predavanja i radionica namenjenih studentima i mladim ljudima.

 

0