Otvoren je konkurs za izbor osme generacije Mladih ambasadora u Nišu, koji pruža priliku mladima da rade na usavršavanju svojih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih. Rok za prijave je do 20. septembra.

„Izabrani mladi ambasadori proći će kroz edukativne radionice, dobiće priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u sprovođenju programa, manifestacija, događaja iz oblasti kulture, preduzetništva i inovacija“ kažu iz udruženja Mladi ambasadori.

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na LINKU.

Kontakt za sve informacije u vezi sa konkursom: office@ambasador.rs.

***
Mladi ambasadori su omladinska organizacija osnovana u januaru 2014. sa ciljem jačanja kapaciteta mladih kroz akcije usmerene na multisektorsku saradnju i razvoj svakog pojedinca s idejom daljeg doprinosa razvoju lokalne zajednice.

Mrežu Mladih ambasadora čini 300 članova i alumnista koji dele informacije kroz direktnu komunikaciju sa mladima u svim obrazovnim institucijama u Nišu (oko 45.000 mladih ljudi). Takođe, Mladi ambasadori imaju lokalne kancelarije u Kruševcu i Novom Pazaru sa 100 članova i alumnista.

Više informacija na sajtu Mladih ambasadora.

0