Za novinare, studente novinarstva, blogere, ali i sve one koji žele da se oprobaju u kreiranju medijskih sadržaja, otvoren je konkurs za novu generaciju polaznika Multimedijalne škole novinarstva, koju organizuje Media i reform centar Niš.

Ukoliko ste novinar, bloger, student novinarstva i srodnih smerova, ili jednostavno želite da steknete nove veštine iz oblasti istraživačkog i online novinarstva, digitalnog marketinga i podcasta, video-produkcije, društvenih mreža, fotografije, etike i autorskih prava, pošaljite kratku biografiju mejlom na adresu info@mirc.rs. 

„Veliko interesovanje za prethodni ciklus podstaklo nas je da ove godine raspišemo još jedan konkurs za Multimedijalnu školu novinarstva. Stručni predavači vodiće vas kroz zanimljive zadatke, manje ili više uobičajene novinarske izazove i neizostavan rad na terenu“ ističu organizatori.

Kako dodaju,  polaznici će imati priliku da kroz praktične zadatke nauče kako se sve mogu primenjivati napredne tehnologije u svakodnevnom izveštavanju i redakcijskom radu. Škola se realizuje uz podršku Ambasade SAD i besplatna je za sve odabrane polaznike.

Rok za prijavljivanje ističe u subotu, 31. avgusta, u 23:59.Više informacija dostupno je na www.mediareform.rs.


*Ovaj tekst nastao je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej – 2019“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju.  Za sadržaj teksta odgovoran je isključivo Kapital magazin i izneti stavovi ne predstavljaju nužno stavove organa koji je sufinansirao projekat. 

0