U toku je konkurs za odabir nove generacije Mladih ambasadora Niša. Pored kulture, ove godine će biti izabrani ambasadori i iz oblasti sporta i preduzetništva. Konkurs će biti otvoren do 15. septembra.

Uloga ambasadora biće da svoje vršnjake obaveštavaju o aktuelnim dešavanjima iz pomenutih oblasti, ali i o eventualnim popustima i nekim dodatnim mogućnostima koje se pružaju mladima.

Ambasadori kulture će imati priliku da besplatno prisustvuju kulturnim manifestacijama u gradu i da pritom promovišu događaje i prenose informacije o svim značajnim dešavanjima u Nišu. Ambasadori sporta će promovisati zdrav način života, nenasilno ponašanje, kako na terenu tako i van njega. Naravno, i njima će biti omogućeno da besplatno prisustvuju sportskim priredbama. Uloga Ambasadora preduzetništva biće da razvijaju preduzetnički duh mladih i podstiču ih da jednog dana pokrenu i sopstveni biznis. Ambasadori će tokom svog mandata imati konstantnu edukaciju.

Svi zainteresovani kandidati za mesto ambasadora mogu se prijaviti tako što će popuniti obrazac na zvaničnom sajtu. Dodatne informacije o konkursu možete dobiti putem mejla:  konkurs@ambasador.rs, kao i na sajtu: ambasador.rs.

 

Filip Jovanović 

 

 

0