Deli – prostor za kreativno delovanje otvara konkurs za novog člana tima. Deli traži osobu na poziciji organizatora događaja i asistenta u kancelariji. Rok za prijavljivanje zainteresovanih kandidata je 27. septembar u 12h. 

Kako se navodi u pozivu, opis posla izabrane osobe biće: Organizacija i realizacija događaja, komunikacija sa partnerima, pisanje izveštaja sa događaja, pomoć u kancelariji, praćenje dnevnih aktivnosti, saradnja sa firmama i sprovođenje projektnih aktivnosti.

Iz Deli prostora poručuju da su idealni kandidati studenti završnih godina, master studija ili mladi diplomci, zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje) i preduzetništvo mladih i ljudi koji su sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom/engleskom jeziku.

Šta Deli prostor nudi?

  • Priliku za usavršavanje i sticanje radnog iskustva kroz rad sa stručnim pojedincima i organizacijama
  • Mogućnost saradnje sa najvećim i najodgovornijim kompanijama, uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama
  • Priliku da budete deo dinamičnog, kreativnog i modernog okruženja
  • Mogućnost zaposlenja

Zainteresovani kandidati CV i motivaciono pismo (oba dokumenta moraju biti u PDF formatu) treba da pošalju na e-mail adresu info@deli.rs, najkasnije do 27. septembra u 12 sati.

Deli – prostor za kreativno delovanje od 2015. godine u Nišu aktivno radi sa mladima i pruža priliku aktivnim, talentovanim mladim ljudima da se kreativno izraze i učestvuju u mnogobrojnim programima neformalnog obrazovanja. Prostor okuplja ljude sa različitim preduzetničkim i kreativnim idejama, a takođe se na ovom mestu organizuju i realizuju programi koji podstiču aktivizam mladih i pružaju im priliku da budu deo značajnih događaja na lokalnim i nacionalnom nivou.

O aktivnostima i idejama Deli prostora, za Kapital magazin je prethodne godine govorio projektni direktor Deli prostora Nenad Stojanović. Pogledajte video.


*Ovaj tekst nastao je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej – 2019“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju.  Za sadržaj teksta odgovoran je isključivo Kapital magazin i izneti stavovi ne predstavljaju nužno stavove organa koji je sufinansirao projekat. 

0