Virtuelno preduzeće “Tvoja šansa” raspisuje konkurs za prijem novih članova. Poziv je otvoren za mlade od 15 do 35 godina i oni mogu konkurisati za sledeće pozicije: Menadžer uređivanja društvenih mreža, Savetnik za poslovnu komunikaciju, Referent za traženje poslova, Menadžer za odnose s javnošću, Menadžer ljudskih resursa, Poslovni administrator, Fotograf i Grafički dizajner.

Tvoja šansa“ je program koji se sprovodi u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih Nemačke razvojne saradnje GIZ zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije i predstavlja virtuelnu organizacionu strukturu koja pruža usluge pronalaženja poslovnih prilika i besplatnog neformalnog usavršavanja u vidu prakse u Nišu i okolini za sve mlade od 15 do 35 godina.

Zainteresovani kandidati koji žele da se pridruže ovom preduzeću mogu poslati CV i motivaciono pismo na e-mail adresu radastojanovic@centarinventiva.com najkasnije do 23. septembra u ponoć.

U dosadašnjem periodu, od osnivanja, kroz preduzeće je prošlo 60-tak članova, a jednom mesečno je otvoren konkurs za prijem novih članova, na nekoliko pozicija u više sektora, odnosno timova. Sve aktivnosti Virtuelnog preduzeća „Tvoja šansa“ možete pratiti u fejsbuk grupi Karijernog info centra ili se informisati posredstvom stranice Kancelarije za mlade Grada Niša.  Prvi festival karijere „Tvoja šansa“ održan je krajem maja u Oficirskom domu, a kako je to izgledalo pogledajte na sajtu Kapital magazina. 

O aktivnostima ovog virtuelnog preduzeća za Kapital magazin je nedavno govorila karijerna savetnica Jovana Denčić. Razgovor možete pogledati u nastavku.


*Ovaj prilog objavljen je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. 

 

0