Dok je za neke ovo samo još jedan datum u mesecu koji ni po čemu nije poseban, za neke je ovo dan za iskazivanje ljubavi i male znake pažnje, ali nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači baš puno. Ljubav treba pokazivati svakog dana, ali ruku na srce, prema poklonima niko nije ravnodušan!

 1. Čokolada!
  Slatki čokoladni gresi univerzalan su poklon za one koji nisu dugo u vezi i nedavno su počeli da se zabavljaju. Ako voli slatkiše napravite čokoladnu tortu u obliku srca.

 1. Papuče i pidžama/spavaćica
  Zavirite u prodavnice sa donjim vešom, jer tamo možete pronaći slatke pidžame, papuče, bokserice, spavaćice i slično. Ovaj poklon, govori osobi do koje vam je stalo, da volite provoditi vreme s njom– kada ste sami.
 1. You&Me knjiga

Y&M je platforma, koja vam omogućava da na jednostavan i zanimljiv način, kreirate personalizovanu knjigu na poklon, za vašu voljenu osobu i ispričate najlepšu priču na svetu, VAŠU PRIČU! Kroz tri jednostavna koraka, možete da uhvatite u korice, sve one male i velike razloge zbog kojih nekoga volite.

*Pretvorite se u junake vaše priče i automatski će te se pojavljivati kao akteri na svim stranicama knjige!

*Izaberite jedan od mnogih dizajna korice, dodajte tekst, naslov, vaša imena ili neku poruku kako bi vaša poklon knjiga bila jedinstvena.

*Izaberite stranice koje na najbolji način pričaju vašu priču, unesite stranu sa posvetom i napravite najbolji poklon za nju ili njega.

Saznajte više na: www.youandme.rs

 1. Puzzle
  U posljednje vreme jako je popularno izrađivanje puzzli, od slika koje sami odaberete. Super su poklon jer su zabavne, pokazuju da vam je dovoljno stalo tako što ste izabrali neku super zajedničku fotku.
 1. Privezak u obliku srca
  Osim što je trendy i svaka cura će se njime hvaliti, lančić s priveskom u obliku srca lepa je uspomena. Ne treba biti najskuplji primerak iz zlatare, već može i jeftinija varijanta izabrana sa dosta pažnje.

 

1