Grupa Krug, koju čine bivši članovi EKV-a i njihovi prijatelji, nastupiće 27. oktobra u niškom klubu Feedback. Početak koncerta zakazan je za 22h.

Koncertom u Nišu, Krug započinje jesenju turneju u okviru koje će gostovati i u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru i drugim gradovima u regionu. Od 2009. godine do danas, Krug je već sedam puta svirao u Nišu. Ove godine pred niškom publikom nastupiće u sastavu koji čine: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal.

Krug je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa prijateljima iz generacijski srodnih bendova koji su duže od dve decenije na muzičkoj sceni. Već više od 10 godina nastupaju kao EKV Tribute band, u znak sećanja i poštovanja prema prerano preminulim članovima kultne grupe Ekatarina Velika – Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću. 

Kako organizatori najavljuju, mogući su i gosti iznenađenja na koncertu u Nišu.

Karte po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u CD Sound & Energy music shop-u.
 

0