Kapital IN – Centar za učenje jezika i ostalo obrazovanje, kreirao je poseban kurs engleskog jezika kao pripremu za odlazak na letnje Work&Travel USA programe. Kurs se sastoji iz obnavljanja i učenja gramatike, intenzivne konverzacije i upotrebe engleskog jezika u realnim životnim situacijama. Kroz intenzivan rad u trajanju od pet meseci polaznici će biti spremni za sve izazove koje nosi letnji radni program u Americi. Uz to obezbeđena je i najpovoljnija cena za rane prijave.

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Centar je prvenstveno namenjen mladim ljudima, sa ciljem da im omogući kvalitetno neformalno obrazovanje. U okviru programa „Education without borders“ organizuju se kursevi stranih jezika i edukativni programi, u vidu seminara, radionica i različitih tipova konferencija.

Kapital magazin u svim svojim aktivnostima podstiče mlade da budu aktivni i ukazuje na to koliko je mobilnost mladih važna. Putovanja, učenje i rad u inostranstvu, upoznavanje drugih kultura, predstavljaju značajno iskustvo i veliko bogatstvo za ljude kada se nakon toga vrate u Srbiju. Zbog toga želimo da pružimo priliku mladima da spremno dočekaju odlazak na Work&Travel program, sa željom da se nakon uspešnog boravka u USA zadovoljni vrate u Srbiju i u svojoj zemlji primene stečeno znanje i nova iskustva.

Upisni rok za kurs je otvoren do kraja oktobra, a za sve prijave do 25.oktobra obezbeđen je popust od 20%.

REDOVNA CENA KURSA: 2600rsd (mesečna rata)
Cena mesečne rate uz popust od 20% je samo 2080 dinara. Popust važi isključivo za prijave do 25.oktobra. Kurs traje pet meseci, a plaćanje se vrši u pet jednakih mesečnih rata. 

Nastava se održava u centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča II sprat, lamela A – 27. Profesorka engleskog jezika u centru je master anglista.

Prijavljivanje se obavlja isključivo popunjavanjem online formulara, koji možete naći OVDE.

Rok za prijavljivanje: 16.10.2016 – 31.10.2016. Za prijave do 25.oktobra popust od 20%. 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa nama pozivom na broj: 065/ 28-07-192 ( zvati od 17h do 20h, svakog radnog dana i vikendom)

Svoja pitanja možete slati i na e-mail adresu: kapital_in@yahoo.com  

Velika sala u centru „Kapital IN“

 

0