Norveška je nesumnjivo jedno od najlepših mesta na planeti. Zemlja bogate istorije, prirode od koje zastaje dah, zemlja fjordova  i zimskih sportova. Po mnogim istraživanjima zemlja najvišeg životnog standarda u svetu, idealno je mesto za zaposlenje ili obrazovanje sve većeg broja ljudi iz Srbije. Kako biste na pravi način mogli da potražite posao u Norveškoj, ili konkurišete za neki od prestižnih obrazovnih programa, neophodno je da poznajete i norveški jezik.

Kapital Magazin u okviru projekta „Education without borders 2015“ organizuje kurs norveškog jezika za sve zainteresovane, po najboljim tržišnim uslovima.

Slika za norveski

 TRAJANJE UPISNOG ROKA:

10.avgust – 30.septembar 2015.godine

Dostupan je početni kurs norveškog jezika, koji se oslanja na metode koje karakterišu skandinavski obrazovani sistem. Nastava obuhvata obradu gramatičkih partija ali i vežbe konverzacije. Kurs se zasniva na intenzivnom metodu rada, za 4 MESECA PRELAZI SE CEO A1 NIVO.

Nastava se održava u strogom CENTRU GRADA, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa.
TC Kalča II sprat, lamela A – 27.
Garantujemo Vam učenje u najprijatnijem ambijentu!!! :)

Prostorije našeg centra:

jezici crvena

 

 

 

 

 

 

 

jezici plava

TRAJANJE KURSA: 4 meseca

(tempo rada – dva časa nedeljno po 90min.)

CENA:
3000rsd (mesečna rata)
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Kurs je bazina na intenzivnom metodu rada i garantuje savladavanje celog A1 nivoa za period trajanja kursa.

PREDAVAČ: 
Predavač norveškog jezika je diplomirani profesor sa iskustvom iz nastave u Norveškoj.

Za sve učesnike obezbeđeni su SERTIFIKATI kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA:
Septembar / Oktobar 2015.godine.
(U zavisnosti od vremena formiranja grupe za konkretni jezik; Početak je planiran za kraj septembra ili početak oktobra meseca, tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom.)

ROK ZA PRIJAVE: 10.08.2015. – 30.09.2015.god.

____________________________________________

MOŽETE SE PRIJAVITI NA SLEDEĆE NAČINE:

1. Slanjem ličnih podataka na e-mail adresu – redakcija@kapitalmagazin.rs

Potrebno je proslediti: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail, jezik za koji se prijavljujete, nivo znanja jezika za koji se prijavljujete (početni ili neki od viših nivoa).

2. Pozivom kontakt telefonskog broja – 060/639-1-396.

Putem navedenog broja možete dobiti i sve detaljne informacije, ukoliko imate nekih nedoumica.

0