Kapital magazin i edukativni centar „Kapital IN“  u okviru projekta „Education without borders“ organizuju kurs poslovnog engleskog jezika. Upisni rok je otvoren do 10.marta.

Kurs „Let’s talk business“ je prvenstveno namenjen studentima, ali se mogu prijaviti i svi koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i saznaju koji je najbolji način komunikacije u poslovnom okruženju. Kako da razgovarate na poslovnim sastancima, putovanjima, seminarima? Kako da govorite o svojoj karijeri i predstavite se potencijalnim poslodavcima? O svemu tome polaznici kursa moći će da steknu nova znanja, koja će kasnije sasvim sigurno umeti da primene u praksi. Razgovaraćemo o razlikama između regularnog i poslovnog engleskog jezika, kao i o tome koji se termini koriste u različitim oblastima poslovanja.

UPISNI ROK: 27.februar – 10.mart 

Kurs poslovnog engleskog jezika traje tri meseca, a časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta. Nastava se održava u strogom centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča – II sprat; lamela A , lokal 27. Početak kursa je sredinom marta, odmah nakon završetka upisnog roka. 

CENA: Mesečna rata je 2500 dinara. 

Velika sala u centru „Kapital IN“

Prijavljivanje se obavlja isključivo popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA. Broj mesta je ograničen. Nakon prijavljivanja bićete obavešteni o terminu upisa.

Kapital In – Centar za učenje stranih jezika i ostalo obrazovanje je edukativni centar osnovan od strane Kapital magazina, u okviru projekta „Education without borders“ . Osnovna delatnost ove specijalizovane obrazovne institucije je organizovanje kurseva stranih jezika i ostalih oblika obrazovanja, sa fokusom na društvene nauke.

Za sve detaljnije informacije u vezi sa kursom, budite slobodni da konraktirate sa nama slanjem pitanja na e-mail adresu: kapital_in@yahoo.com 

1