Zainteresovani ljudi koji žele da nauče osnovne tehnike samoodbrane, mogu da se prijave za kurs „SOKO Stick Combat – Self Defense“ u Nišu. Kurs će voditi osnivač i glavni instruktor SOKO Combat Systema, Igor Grujić, a održaće se 2. decembra od 10 sati.

Kako navode organizatori, sadržaj kursa je raznovrstan.  Pored fizičkog dela, obrađivaće se i psiholški aspekt uticaja na napadača na ulici koji ima nož ili palicu.

„Polaznici će naučiti potezanje telescop palice, stavove, udarce i blokove sa telescop palicom kao i sa običnom palicom. Naučiće kako da prave štitove palicom između sebe i napadača, a radiće se i razni situacioni drilovi koji vam se mogu desiti na ulici“ dodaje se u pozivu

Organizatori kurs posebno preporučuju ženskom polu zbog, kako ističu, činjenice da se palicom mogu odbraniti od mnogo većeg  i fizički snažnijeg napadača.

Za sve detaljnije informacije ili prijavljivanje možete poslati poruku na e-mail adresu igor@sokocombatsystem.com ili kontaktirati sa organizatorima na fb stranici.  

0